Gruppe- og Eventvirksomhet

LA Travel Gruppe- og Eventvirksomhet

Vår gruppe- og eventvirksomhet ble startet opp i 2003, like etter vår tradisjonelle virksomhet med reiser til de europeiske toppligaene i fotball, NHL-hockey, Formel 1 og tennis. Dette ble gjort for å imøtekomme våre kunders ønske om også å kunne bestille reiser med forretningsforbindelser og ansatte gjennom oss.

Virksomheten har fra begynnelsen av hatt en fantastisk utvikling, og i dag står vi for mange arrangementer, salgskonkurranser, konferanser og kick-off reiser også utenom idrettsarenaen.

Noen av våre prosjektledere kommer fra de ”store” eventbyråene, mens andre har bakgrunn som skiguide i alpene, som gjør at vi har et bredt spektrum av kompetanse som dekker alle behov. Vi har lang erfaring når det gjelder gruppearrangementer, eventer, firmareiser og konferanser, samt forståelsen for riktig logistikk, som gjør at vi kan tilby skreddersydde og smarte løsninger.

Vårt brede kontaktnett innen idretten gjør at vi ofte kan krydre opplevelsen med en VIP-følelse og møter som ikke kan kjøpes for penger. En bra konferansereise skal være en god investering!

Ingen forespørsel er for liten eller for stor. Kontakt oss gjerne dersom du planlegger en gruppereise, et kick-off eller en annen form for event!

Kontakt oss og vi forteller deg mer