LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 45 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 85 22 66 73

Everton

Like ved utkanten av Stanley Park i Liverpool ligger Evertons hjemmearena, Goodison Park. Her har ”The Toffees” hatt sitt tilholdssted siden arenan ble oppført i 1892. Klubbens historie går derimot tilbake helt til 1878. På Goodison Park er det nesten alltid fulsatte tribuner, og her kan man oppleve den genuine atmosfæren som engelske fotballskamper byr på.

Everton FC, som også går under kallenavnet ”The Blues” har gjennom tidene huset mange store spillere, først og fremst britiske storheter som Trevor Steven, Graeme Sharp, Gary Stevens, Peter Reid, samt keeperlegenden Neville Southall. Norge har hatt to keepere i klubben, der Thomas Myhre gjorde sterkest inntrykk.

Som by er Liverpool viden kjent for sin fotballskultur, men også som musikk- og kulturarena. Det legendariske bandet The Beatles har et eget museum i byen som er vel verdt et besøk, men Liverpool er også fødested for mange andre band, og utelivet byr på en herlig atmosfære. Man kan ta en runde på de koselige gamle pubene, en spasertur langs havnen, besøke fotballmuseum og souvenirbutikker eller shoppe i moderne kjøpesentre.

Vi tilbyr pakkereiser og skreddersydde løsninger med fotball i kombinasjon med andre attraksjoner.