LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 45 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 85 22 66 73

Liverpool

Opplev den unike atmosfæren på Anfield, en av Englands mest berømte arenaer. Liverpool FC, som i dag holder til på den moderniserte arenaen på Anfield Road, spiller alltid for fulle tribuner, hvor mange av tilskuerne er tilreisende nordmenn.

Klubben har gjennom tidene hatt en stor mengde profiler, både blant spillere og ledere. Fra Kenny Dalglish, Bill Shankly, John Barnes og Ian Rush til senere tids idoler som Luis Suarez og Steven Gerrard. Klubben har vært hjem for et antall norske spillere der John Arne Riise, med sine 234 kamper, er den mest profilerte. Men også Stig Inge Bjørnebye, Øyvind Leonhardsen, Vegard Heggem og Bjørn Tore Kvarme har spilt foran den klassiske tribuneseksjonen The Kop.

Byen Liverpool, som er kjent for både fotballen og legendariske The Beatles, byr på en god stemning der en eldre og genuin engelsk atmosfære går hånd i hånd med moderne og nybygde kulturarenaer og shoppingsentre. I Liverpool finns det meste for en perfekt fotball- og nytelsesreise og er det ikke kampdag kan du besøke en av de historiske pubene, ta en spasertur langs havnen, besøke Beatlesmuseet, eller hvorfor ikke ta en guidet omvisning på Anfield. Det meste kan oppleves her, gjennom en pakkereise eller en skreddersydd løsning.

LA Travel er autorisert agent for Liverpool FC og kan dermed gi deg som besøkende og kunde enda bedre service og unie muligheter på en fotballreise til Liverpool.