LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 45 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 85 22 66 73

Arsenal

Arsenal FC, også kjent som “The Gunners”, ble grunnlagt i bydelen Woolwich i sydøstre London 1886. I dag holder klubben til i bydelen Islington i Nord London og spiller sine hjemmekamper på Emirates Stadium. Klubbens tidligere hjemmebane fins delvis igjen i nabolaget. Klassiske Highburys tribuner utgjør i dag fasaden på en boligblokk som ble bygd i 2006, og den gamle gressmatten er omgjort til en park.

Emirates var, da den ble bygd, den dyreste arenaen etter Wembley Stadium. Med en kapasitet på ca 60 000 tilskuere og det faktum at Arsenal er en av Englands mest fremgangsrike klubber ønsker mange å oppleve kampene her. Det er et betydelig antall store spillere i klubben som har begeistret publikum opp gjennom årene, bl.a Thierry Henry, Dennis Bergkamp, Ian Wright, David O´Leary og Tony Adams, for å nevne noen.

LA Travel er offisiell samarbeidspartner med Arsenal FC og kan derfor gi deg som ønsker å oppleve stemningen på Emirates Stadium en unik mulighet til dette på din fotballreise til London og til Arsenal FC sine hjemmekamper.