LA Travel AB • Storgatan 24 • 261 45 Landskrona • Sverige info@latravel.se • 85 22 66 73

FC Barcelona

På Europas største fotballsarena, Camp Nou, spiller FC Barcelona sine hjemmekamper. Arenaen måler 250 ganger 220, den er 48 meter høy og rommer drøyt 100 000 tilskuere. I Barcelona, som ligger ved Catalonias kyst, finner man også en rekke andre severdigheter, og byen er en av de mest besøkte turistdestinasjonene i Europa.

Som en av verdens mest fremgangsrike klubber har FC Barcelona følgelig vært hjem for en rekke store spillere gjennom årene. Det kan nevnes navn som Diego Maradona, Romario, Ronaldinho, Carles Puyol, Andres Iniesta, og ikke minst Lionel Messi, den argentinske superstjernen. Messi, av mange ansett som verdens beste fotballspillere, har vært tro mot klubben siden begynnelsen av 2000-tallet. På våre fotballreiser til Spania får du sjansen til å oppleve både Messi og andre stjerner i aksjon.

Vi tilbyr pakkereiser til Barcelonas kamper, hvor vi i tillegg til fotballbilletter kan ordne fly og hotell. Videre er vi behjelpelige med annen praktisk informasjon, som kart og restaurantanbefalinger.